ICG  

Accounting System of Scientific Activity (ASSA)

      

Department: Sector of Crop Introduction and Cultivation
Pluralist: Sector of Crop Introduction and Cultivation


Publications

2018 Сорт облепихи универсального назначения Яхонтовая
Кузьмина А.А., Белых А.М., Креймер В.К.
[Сибирский вестник сельскохозяйственной науки]
2013 The wasteless way of sea-buckthorn fruits processing
Skuridin G.M., Galitsin G.Yu., Kreymer V.K.
[ISA 2013 THE 6th CONFERENCE of the INTERNATIONAL SEABUCKTHORN ASSOCIATION Potsdam 2013. SBT- a fresh look at Technology, health and environment. October 14th-17th, Potsdam, Germany. Proceedings.]
Trace Element Composition of Common Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) Tissues
G. M. Skuridin, O. V. Chankina, A. A. Legkodymov, V. K. Kreimer, N. V. Baginskaya, K. P. Koutzenogii
[Bulletin of the Russian Academy of Sciences]
Trace Element Composition of Sea-buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) Parts
Skuridin G.M., Chankina O.V., Legkodymov A.A., Kreimer V.K., Baginskaya N.V., and Kutsenogii K.P.
[ISA 2013 THE 6th CONFERENCE of the INTERNATIONAL SEABUCKTHORN ASSOCIATION Potsdam 2013. SBT- a fresh look at Technology, health and environment. October 14th-17th, Potsdam, Germany. Proceedings.]
Trace Elemrnts in Sea Buckthorn Fruits
Skuridin G.M., Chankina O.V., Legkodymov A.A., Kreimer V.K., Baginskaya N.V., and Kutsenogii K.P.
[Biologically Acrive Substances and Materials. Vol.1]
МИКРОЭЛЕМЕНТНЫЙ СОСТАВ ТКАНЕЙ ОБЛЕПИХИ КРУШИНОВИДНОЙ (Hippophae rhamnoides L.)
Г. М. Скуридин, О. В. Чанкина, А. А. Легкодымов, В. К. Креймер, Н. В. Багинская, К. П. Куценогий
[ИЗВЕСТИЯ РАН. СЕРИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ]
Элементный состав и интенсивность накопления химических элементов плодами облепихи (Hippiophae rhamnoides L.)
Скуридин Г.М., Чанкина О.В., Легкодымов А.А., Багинская Н.В., Креймер В.К., Куценогий К.П.
[Химия в интересах устойчивого развития]
2009 Биологически активные вещества в размножении облепихи
Галицын Г.Ю., Креймер В.К.
[Сибирский вестник сельскохозяйственной науки]
© 2010-2024 ICG SB RAS. All rights reserved.